meny

start

filer

design

diskusjon

linker

kontakt

mål

 

 

fine linker

freeflightdesign

flightsim.no

flightsim.com

avsim

gmaxforum

fsplanet

abacus

daviator

chris file

 

 

søk

 

 

problemer med siden?

Meld fra til

joakim@ii.uib.no

eller på

diskusjonssiden

 

målsetting

Bakgrunn:

Siden Commodore 64 kom på markedet har jeg alltid vært fascinert av datamaskiner og er nå snart ferdig med hovedfag i informatikk ved Universitetet i Bergen. Den andre store lidenskapen er fly og flyging, og med flightsim kom endelig den ultimate muligheten til å kombinere de to lidenskapene. Flightsim har blitt stort, noe som reflekteres i de utallige sidene som omhandler temaet og jeg føler derfor det blir min plikt å opprette en side for å fremme det som etter mitt syn er det beste med flightsim (bortsett fra selve flygingen, selvsagt); design og addons.

 

Mål med siden:

Ettersom jeg har drevet litt med design av fly og tar stor interesse i dette, vil design inneha hovedvekten av sidens innhold, men vi vil også legge til, som alle andre sider, fly, programmer osv. for nedlasting.

Vi kommer ikke til å ha det helt store utvalget (som på linkene ved siden av), grunnet forholdsvis (foreløpig) liten plass på området mitt, og vil derfor legge ut kun de fly, paneler, programmer o.l. som vi finner fullstendig uvurderlig for en ødelagt flightsimmer.

 

Innhold:

Vi vil ha, som nevnt, fly for fs2002, sceneries, paneler, nytteprogrammer og ikke minst store seksjoner dedikert til GMAX og Flight Sim Design Studio som vil inneholde hjelpeprogrammer, tips og tutorials, samlet sammen over tid. Diskusjonssiden muliggjør deres innvirkning på hva vi har på siden, så helt subjektivt rettet side vil vi ikke ha.

 

Disclaimer:

Til slutt; vi tar selvsagt avstand fra den piratkopiering vi måtte komme over og vil selvsagt ikke støtte slike aktiviteter (særlig på diskusjonssiden). Det vi legger ut på siden er freeware og shareware og det henvises til deres fornuft og viten til hvordan dere bruker den. Vi tar heller ikke ansvar for eventuelle uheldige hendelser som måtte forekomme deres maskinvare eller software som følge av det som hentes herfra.

 

Når det er sagt; last, fly og lag!.

 

Joakim Aasen, redaktør PQC

 

PS. Opplasting vil være mulig om en stund, men de linker og råd vi måtte få, tas til nøye etterretning og spiller en viktig rolle for fremtidig utforming og innhold av siden.

 

PPS: Hvorfor Plane Quality Centraal:

Vel, planen var å lage en engelskspråklig side, men det blir sikkert nok av disse sidene etter hvert så vi bestemte oss for en side på norsk. Siden vi ikke gadd å lage et nytt navn ble det med PQC. Den ekstra a’en i navnet har ingen funksjon annen enn at det ser MYE tøffere ut enn med én a.

Copyright © 2002 Joakim Aasen, Thomas Natland - Plane Quality Centraal